Válassz sávszélességet! bitrateicone
Válaszd ki a zene nyelvét! languagesicone
site loader
site loader
2021.01.27. Robin Schulz megint nagyot robbantott!

Fantasztikus dance újdonsággal ostromolja a slágerlistákat Robin Schulz. Ezúttal a csodálatos hangú Kiddoval  alkotott egy igazán rádióbarát, azonnali dallamtapadást okozó slágert.

A világ egyik legkedveltebb producere nem akármilyen évet tudhat maga mögött! Januárban Alidával közös „In Your Eyes” című dalával került a slágerlisták élére: a track óriási sikert aratott világszerte, amit hazánkban is előszeretettel játszottak a rádiók. Robin itt azonban nem állt meg és újabb slágerbombát robbantott: minden idők egyik legkedveltebb partizenéjét porolta le, és közel 25 év után hozta vissza nekünk Wes „Alane” című megahitjét.

A német szupersztár, az „All We Got” című dala már világszerte óriási kedvenc. Robin és a svéd énekes-dalszerző, Kiddo közös dalukban arra bíztatják rajongóikat, hogy merjenek újra nagyot álmodni. „Amikor először meghallottam a dal demó változatát, azonnal beleszerettem Kiddo egyedi hangszínébe és a szám üzenetébe” – mesélte a DJ. Az „All We Got” karakteres vokáljait és hamisíthatatlan dance stílusjegyeit most Dario Rodriguez egységesítette egy feszes hangzással.