Válassz sávszélességet! bitrateicone
Válaszd ki a zene nyelvét! languagesicone
site loader
site loader
2021.01.30. Macklemore belehalt volna függőségébe, ha nem kér segítséget

Macklemore belehalt volna függőségébe, ha nem kér segítséget. A rapper bevallotta, ha nem kér segítséget, nagy valószínűséggel belehalt volna szenvedélybetegségébe.

Macklemore őszintén kitárulkozott szenvedélybetegsége kapcsán: a rapper egy virtuális interjú során mesélt saját tapasztalatairól, és bevallotta, keményen kellett küzdenie azért, hogy visszahozza magát.

Macklemore-t apja vitte el egy harmincnapos elvonókúrára, miután látta, milyen hatása van a drogfüggőségének:

Ha nem lett volna az apám, és a 10-12 ezer dollárja, amivel először befizetett az elvonókúrára, akkor kib***ottul halott lennék. Nem lennék itt. És most nem dramatizálom túl, ez volt. Majdnem meghaltam. 

A híresség nem is gondolta volna, hogy létezik kiút a függőségéből:

„Fiatalon nagyon sokáig szenvedtem, mert nem tudtam, hogy van egy gyógyító közösség – a program a természeténél fogva anonim. (…) Volt egy közösség, amely támogatott és feltétel nélkül szeretett. Van valami gyógyító abban, ha az egyik függő megosztja a másikkal a tapasztalatait. Ez erőt ad és reményt, és megmentette az életemet. Megcsinálod a 12 lépést, és jobban leszel. Feltárod a sok hülyeséget. Rájössz a saját hibáidra, és bocsánatot kérsz néhány embertől. Lesz egy spirituális ráébredésed, és továbbadod ezt az üzenetet valaki másnak.”