Válassz sávszélességet! bitrateicone
Válaszd ki a zene nyelvét! languagesicone
site loader
site loader
2021.01.27. Legyél te is videoklip rendező!

Saját videóklipet rendezhetnek a gyerekek a Lego Csoport és a Universal Music Group (UMG) által bejelentett LEGO VIDIYO segítségével.

A LEGO VIDIYO elsősorban 7-11 éves gyerekeknek szól. Ez egy olyan biztonságos környezet számukra, ahol ötvözhetik a fizikai és a digitális játékélményt, kísérletezhetnek a zenével és a játékkal; ez egy olyan alapvető kombináció, amely nagyban hozzájárul fejlődésükhöz, valamint elősegíti a más emberekkel való érzelmi és kreatív kapcsolódás képességének fejlesztését.

A LEGO VIDIYO egy üdítő élményt nyújt a gyerekek számára, akik így szabadjára engedhetik kreativitásukat. Egy pozitív, magával ragadó és biztonságos élmény révén új dalokat ismerhetnek meg, és kiteljesíthetik a zene iránti szenvedélyüket. Mivel a teljes LEGO VIDIYO játékélményhez igazolt – anonimitással együtt járó – szülői beleegyezés szükséges, és az applikációba minden feltöltött tartalmat ellenőrzés alá vesznek, a szülők biztosak lehetnek afelől, hogy a gyermekeik egy biztonságos online környezetben élik meg kreativitásukat.

Az applikáció még számos lehetőséget tartogat, például kialakíthatjuk a bandatagok stílusát, nevet adhatunk a zenekarnak vagy albumborítót tervezhetünk. Rendszeresen új zenékkel, kihívásokkal és inspiráló tartalmakkal frissül, amivel a gyerekek folyamatosan fejleszthetik a kreatív készségeiket.

A LEGO VIDIYO az első játék, amely a LEGO Csoport és a Universal Music Group együttműködéséből jött létre, miután a két vállalat 2020 áprilisában bejelentette a partnerségét. A UMG, mint a zeneipar globális vezetője, jelentős kultúraformáló szereppel bír. A UMG mind a helyi, mind a világhírű szupersztárok páratlan zenei palettáját hozza el különböző stílusokban, számos nyelven a LEGO VIDIYO élményhez. A színes márkába az alkalmazás, a LEGO szettek, valamint a különböző termékek tartoznak, amelyek a Bravado, a Universal Music Group globális merchandise és márkavállalata közreműködésében valósulnak meg.

Az első LEGO VIDIYO termékek 2021. március 1-jétől lesznek elérhetők a legtöbb országban.